Friday, December 7, 2012

Wedding Goodies...

aku sebenarnye nak promo sket..ngee.

ni surah yassin..sesuai untuk di jadikan cenderhati pengantin..kulit die tu boleh customize design..baget satu yassin ni aku tak tau lak..huu..boleh mintak quotation kalau interested..


paper box..customize design jugak..satu box ni dlm berapa sen ntah..hehe..ntah pape aku ni..kate nak promo tapi tak tau harga...

kad kahwin pun die buat sendiri..design n cetak..yang ni dlm seringgit lebeh kot..jenis sampul2 tu..



bunting

banner

All this things, memang company sapid buat..die ni bisnes hal2 event sebenarnye, so, specialist la hal2 goodies, cenderahati syarikat ke, atau nak buat beg ke...kalo company nak organize event pun die boleh buat..selalunya memang kebanyakan customer die akan repeat lagi kalo amek service die..sebab die ni agak particular dan anytime even yang urgent punya stuff pun die boleh settle..sebab adik aku ni keje tak ikut masa..kul 3 pagi pun knkdg die leh wat meeting..huuu..tp better kalo nak contact tengahari sikit kott..sbb pagi2 mmg die tdo lagi..huahaha..

to those yang interested untuk guna perkhidmatan adik aku ni..just contact him..

MSA Marketing Sdn Bhd 
013-3588398 / 013-7795841
email: syafiq.vantagefive@gmail.com



No comments: