Friday, November 29, 2013

omongan kosong

tadi main google2 nama orang..kenal la..kenkadang aku suka buat camtu..hihi..dan keluar la nama die..pastu baca la perkara ape..sekali keluar pasal pertanyaan dari abang die sebenarnya tentang adik die nak melanjutkan pelajaran..

knowing the person, macam sedeh je tetibe..betapa besar harapan abang die kat die..sampai usaha tanyakan pasal kenapa adik die tak dapat2 lagi tawaran untuk further study tu..sebab abang die and whole family bergantung harap kat die..tp tu lah..atas adik die jugak la kot..

kalau adik die berusaha nak meningkatkan diri..mesti boleh..sebab die pn memang jenis yang bijak..

tetibe aku nak concern kan..tp sebab aku kenal orang tu..jadi aku mcm concern la kan..walaupun dah tak contact..hee

ok la tu je..bye2

2 comments: