Tuesday, November 19, 2013

kurus ke ape ni..


ohh ni sbnanye pending entry aku nak post aritu..tapi upload gamba tetibe tak keluar lak..pasty cek2 kat list entry ade draft lak kan..bile bukak ade pulak gamba..so, post je la ek..hihi

tujuan aku post gamba kat fb ni ade lah nak compare gamba dulu masa belum kawen ngan lepas bersalin ni..dah 7 bln lps bersalin..aku still tak dapat balik figure yg lama..tapi, ade je baju2 lama yang boleh lagi pakai..just fit2 je..ok..off cores yg aku pakai balik tu ade lah baju yg besar sket aku pakai dulu2 kan..hiks..

kalau yang baju kurung fit2 dulu tu..kompom2 la tak muat..


so bile upload gamba ni kat fb..most fren bg la feedback positif..tetibe datang en. husban nye komen..huwaaaa..nangis..haha..terus aku tegelak..die suke cmtu tau..

tapi aku cuak gak..takut balik umah nanti die marah2..tapii seb baik tak..hihi

btw, till now berat still 68kg..payah nau nak turunnye..pagi tadi pakai girdle depan kinah..die leh gelakkan aku sbb mcm pelik kan..yelah pakai girdle kan cm susah..sebab ketat..hahahaha..mencik sgt..

cmne nak kempas kempis kempos niiii

No comments: