Tuesday, August 11, 2009

girlfrens..


wah, tajuk xley bla..hehe..aku skrg kan da ade ramai kawan2 pempuan..actually kawan opis la kan..kire macam xde la aku sorg2 je dah, macam selalu tu..

tadi pn bekfes ngan kawan2 pempuan je..besnye..gosip2, borak2 mcm hape2 ntah..ermm, tp aku lebeh banyak mendengar je la..but then, aku still enjoy having new frens like them..walopun tak la rapat pn..just join2 je dorg..tp lame2 nnt rapat la kot..hee..mmg kecoh dorg tu..rase mcm diri ni normal semula bile berkumpul2 cmtu sbb tau la selama ni aku cmne kan, kire mcm kereta adelah tempat aku rehat, mkn, borak sorg2..huahaha ;p ..gilo..

but, hmm..i wonder..mesti ke bile berkumpul ngan kawan2 kite perlu bergossip, or mayb ade adegan kutuk mengutuk ke..or tak puas hati ke..tp tu lah yang selalu nye kan..org kate, thats the beauty of it..tak boleh elak pn kot..kalau nak elak, just kite xyah amek port sgt..tak pn xyah join terus, jadi kera sumbang je..boleh gitu..mungkin tidaaak..hehe..ape2 pn kite nilai la sendiri kan, yg baik ikut la..yg buruk tu xyah le nak ngengade ikut..kang xpasal2 kite lak telibat ngan pegaduhan..hehe..adeke cmtu..cat fight..!!

antara girlfrens aku..hehe..tetibe teringat kawan aku sorg ni yg bile bercerita..fuyoo, penuh expression..kdg2 bkn nak dgr cite sgt, seronok tgk die bercerita je..tgn2 sume gerak..hiks..

ok la, ntah pape aku bebel sorg2..sbnanye still xde keje sgt ni..pastu asik sakit perut nak beri2 ;p ..chow..hv nice day y'all..


No comments: