Thursday, August 6, 2009

kerja ape..

aku rase minggu ni tak memberangsangkan la..kerja tak de..even aku dah tanye bos aku ckp xde keje ke..die kate die dah arahkan pegawai2 bagi keje mane2 yang berkenaan..but then until now, nan ado..so, aku cam biasela..mundar mandir dalam cyber world..boring2..hish..what to do..every place i go, i am not satisfied with the work that so unchalenging..cewah..semua tempat camtu ke ek..

btw, smlm sorg membe opis pn menyuarakan mende yg sama..die pn dah lama keje sini..mgkn nak masuk 2t..n bahagian teknikal, she complain that bila die masuk kementerian ni, die rase nothing die belajar coz, b4 this die all out buat keje2 teknikal di tempat lain..so, bila kat sini, keje die just limit to buat surat2 n memo kot..so, die x satisfied..xde kepuasan katenye..all this kind of things sometimes bring us down kan...tp kalau keje overload pn, pening jugak..whatever..manusia mmg xkan pernah puas...cuba bersyukur xley ke..hehe..tetibe marah lak..k la, aku chow dulu..daa..smile always :)

No comments: