Monday, August 10, 2009

sekitar elly's engagement..

1st, layan the pictures..(ikhsan dari ms.opy..hehe..suke2 je aku ;p)
engagement cake sponsored by my aunty..hantaran tuk ajaq
eli lepas kene mekap
semua org khusyuk dgr uncle burn (jurucakap kitorg) kasi ucapan

mak ajaq tgh sarungkan cincin (eli kate tgn die menggigil time ni)

me the available one (cewah :D) with tunangan org..kelaka gile sebut tu..haha

ok..ni cerita happy pulak...last saturday, sume org dah tau kot..ade kenduri kat umah aku..elli, adik aku yg paling rendah tu, telah melangsungkan pertunangan ngan en.razak yg gediks..haha..ok la, layan gamba je la ek..ni aku copy dari facebook opy (bff eli, yg juga menurut eli, org yg mula kenalkan eli kepada razak..haha..opy, pinjam gamba tau)..nyesal lak tak kuakan camera ari tu..huhu..ingatkan dah ade jurufoto, xyah amek gmba sendiri lagi..ee ai..

eli ngan opy (bff die)

last but not least, eli n ajaq..at last..tgk ajaq nye happy face tu..haha..gedik gile mamat tu..

2 comments:

SoFiA.opY said...

haha

tak pasal2 saya faymes ye..time kaseh ar sheilaa..tak yah ii buat entry utk elly..hahah

tapi ajaq mmg gedik kan?hahahah

shiela said...

yer..semakin gedik ;p