Friday, August 7, 2009

harinya telah tibaaa...yeyeh..

entry ni tuk eli..hehe..



esok eli akan bertunang..selepas 3thn berkawan ngan si abdul razaq itu..mcm best je..eli nak tamatkan zaman bujang..haha..lawak2..aku pun cm happy jugak..sbb lepas ni tak yah mak aku nak bebel2 kat aku lagi..sbb eli dah jadi penyelamat keadaan..ape aku nak panggil ajaq tu nnt ek, adik ipa ke abg ipa..sbb die sebaya aku..tua beberape hari je..hehe..ape2 la ek..



korang tau..eli telah bertungkus lumus menyiapkan hantarannye sendiri..pastu kemas2 rumah semua..aku?..biase la..tolong sikit2 je..smpai nanges2 minah tu..haha..mcm kelaka lak kemas2 umah smbil nanges2..bile aku nak tolong, die suh aku lipat baju je pulak..huhu..sbb tu la aku malas nak tolong..mmg aku tau, die xkan bagi nye..hiks..untung kan..tp tu la..bile aku tgk nak kene kemas rumah dan buat macam2 tu, aku jadi mcm..alaaaa..malasnye nak betunang/kawen ni..sbb leceh gilerzzzz.....kang kene time aku kang..mesti eli bia aku wat sorg2 pulak..huhu..xnaaaakkk..



anyway, congratulation to eli, my soulmate..huhu..tak lame lagi, eli pn nak pegi jugak..walopun kat cheras je..ah, tak pe..nnt aku lepak umah die je hari2..nak main baby2 (aku n eli je tau ape main baby2 tu)..hehe..chow..


gamba sekadar hiasan :P

2 comments:

SoFiA.opY said...

this suppose to be a sad sad entry but lawak la pulak..

tatau plak elly ade kemampuan nak mengemas sambil bergelak..hahaha

yeah me so happy for her!!

n saya doakan utk anda jugaaaaa ;)

ELLY said...

hahahahaha...perlu kah ko m'ceritakan peristiwa menangis itu....ko arr....nak kena suruh baru nak wat....huhu....anyway thanks la coz always being there for me.....best sista!