Monday, September 5, 2011

selamat pulang warga kota..

hi semuaa..salam hari isnin..hehe..
hari ni mesti ramai yang dah stat keje balik kan..mood cuti pun nak kene adjust balik..aku pun cmtu jugak..kinda blur la hari ni..pastu nak kene stat keje stress analysis pulak..need to study some more..huhu..tapi pagi2 tadi bos dah belanja minum bekfes..so, should be betenaga sket la kan..haha..

cmne ngan raya korang..aku best la jugak..1st day mmg happening sampai pening2..makan tu toksah cakap la..straight 5 hari makaaaan je keje aku..isk2..mmg bangsa suke makan la katekan..sampai adik aku si sapid pun tensen ngan diri die sendiri sebab makan non stop..pastu die terus kate nak diet..boleh..hiks..tu sapid..aku?..

ok la..tu aje update hari ni..later2 aku tampal gamba famili beraya ek..tapi buat permulaan..silelah tatap muke ku yg suci lg murni di pagi raya ni :p..

gamba sebelum solat raya (w/o makeup)..senyum lebar ko..haha..

2 comments:

ELLY said...

ko klo nak tampal pic raya carik pic yg ok skit erk...huhu

shiela said...

haha..nape lak..