Friday, April 27, 2012

beli buku online

Semalam, tgh ber facebooking, aku terpandang iklan buku ni..selama ni aku memang teringin sangat nak beli buku Dr. M yang gamba die senyum tu kan..so sweet..hee..eh tetibe..

pastu tiba2 ade pulak buku ni di translate ke B.Melayu..wah wah wah..menarik bangat nih..maka, aku pun membooking online kat website mph ni..yeahhh..dan ini jawabnya..

Dear shiela_noor82

Congratulations!

Your Online Transaction Order ****** has been successfully completed!

Thank you for shopping with mphonline.com


Cheers!
Team at mphonline.com

To contact us regarding your orders, please email us at contact@mph.com.my


okeh, selama ni aku memang jarang beli2 barang secara online ni..tapi terpaksa jugak demi buku Dr.M..hehe..tak sabar nak tunggu buku ni sampai..harap2 sampai la ke umah tuuu..



1 comment:

ELLY said...

nnti ko dah abis baca aku nak pinjam....heeee