Friday, October 19, 2012

Jenis Darah..

Sebenarnya, aku baru je tau jenis darah aku semalam..huuhuu..hari tu masa buat OGSP nye kad, aku main letak je kat kad tu blood type= O..tapiii sebenarnye blood type aku adalah jenis A+...boleh tak..abes tu camne eh..kalau tetibe aku kene pegi site dan tetibe terjadi ape2 kat aku, die tgk kad ni jenis O..pastu die derma darah jenis O lak kat aku..haishhh..payoh nii...




ohh yer..hari tu eli ade send email kat aku pasal personal character mengikut jenis blood..meh sini aku tepek kan..hehe


Type A 

Type As may seem calm on the outside, but inside, you’re filled with anxiety and worry. You’re perfectionists and often shy and sensitive. Usually introverted, you’re stable and thoughtful. You make good listeners and are sensitive to color and your surroundings. You like to be fashionable and are up on the latest trends, but never flashy or gaudy. You like romantic settings and often shun reality for fantasy worlds. A is most compatible with A and AB in the love department. Common career choices: accountant, librarian, economist, writer, computer programmer, and gossip columnist.


ooo..patut la aku suke baca gosip...hehehe :p

2 comments:

ELLY said...

hahahahhahahaha....lawak giler ko ni....xkan ko x tau ko A+....so maknanyer aku, ko & mak darah sama....aku rse syafiq pon....abah jer O....haha

YaTie IzaTie said...

darah aku pun sama cam ko. A gak. patut la sherashi sgt.. hahha