Sunday, April 5, 2009

aiseh..i dont feel so good..

Hari ni, aku rasa;

1. Risau pasal kerja..sbb sampai mei je aku bekerja..pastu jd penganggur..
2. serba salah tp xde sape nak teman aku pergi sana..
3. tak tenteram..sbb mesti die kecik ati..sbb aku xde masa die susah..
4. tak bes pun, tau rase xtenteram sbb serba salah tu cmne..cmtu la..huhu

kesimpulan;
keseluruhan nye aku rasa sgt tak bes since yesterday..hmm..n im not feeling well sbb selsema yg mana tak penah lak aku selsema sejak aku sekolah rendah..ade kah ini sbb terkejut ngan berita di buang kerja..atau sbb disana sdg rasa xbes..hee..xde kene ngene kan..aaa...aku rase useless nye...

No comments: