Sunday, April 19, 2009

esok nak keje dah keee..alaaa...

hehe..keje oh keje..sok stat keje balik..rase kejap je weekend..hmm..sepanjang sabtu ahad ni, ade la jugak aktivity yang aku buat..antaranye, shoping sbb nak g jalan2 rabu nih..heh heh..pastu ari ni joging..2round je kat tasik ttwangsa nun..jalan kaki je pun..heh..boley la kan..

actually bosan jugak asik2 wat mende yang same je..xde ke mende yang menarik kat bandar ni ek, selain shoping, joging, ape lagi yg bes nak buat..hmm tu lah kan, tak ramai kawan...korang xmo ke kawan ngan aku, ajak jalan2 ke..huhu..ceh, poyo giler ;p

Eh, kul 3 tadi ade cite drama sepi itu indah kat tv3..tgk x..haa..tajuk cite tu la aku guna pakai tuk blog ni..tapi kalau baca buku die lg bes kot..tp best la tgk zaman dulu2 tu, walaupun nmpak skema, tp suasana die bes..aman damai je..ye, aku adalah org kampung yang jasadnye sesat kat tgh bandar..haha..

ape lagi aku nak cite ek..haa, im so excited sbb minggu ni aku nak fly to over the sea...ye yeh 1st time beb...g indonesia je..xjauh de..boley la..tp still xcited...huhu..sebab tu aku rase xmo g keje..kuikui..

No comments: