Monday, April 27, 2009

day 1 trip to padang..

hi korang..aku da balik..hehe..xtau nak cite cmne eh..jom layan gamba la..smbil2 tu aku terangkan satu2..



ni sewaktu menunggu masa nak bertolak..kitorg bekfes dulu kat mcd, airport lcct

oh, di atas flight aku duk kat tepi tingkap..camni la view die..aku suka duk tepi tingkap..hehe..sblm terbang tu, aku neves..boley x..yelah, 2nd time naik..lame dah aku xrasa terbang2 cenggini..xcited weh..

ni aku skip..sbnanye dari airport kat padang tu, kitorg dibawa oleh pemandu pelancong terus menuju ke bukit tinggi untuk mkn siang n amek org..then terus ke pekan baru yang mengambil masa 8 jam perjalanan..adventure betul..naik turun bukit..pastu lalu kelok2 yg sgt tajam..akhirnya kitorg smpai jugak..kat sana, kitorg stay kat iris hotel..ni adalah view dari bilik hotel..

lepas tu kitorg terus berjalan2 di sekitar pekan baru..ni aku kat depan masjid an-nur, pekan baru

bersambung.......

3 comments:

Ann GreenStrawberry said...

waahhhh!!! sis dah baleekkk!!
nak ole2 bley..

shiela said...

hehe..oley2 nya ya..mari la ketemu dulu ;p

Ann GreenStrawberry said...

boley...takde hall..hhuhuhu...