Monday, April 20, 2009

sekitar aktiviti hari sabtu..

hehe..lama dah aku x tepek gamba bnyk2 lam blog ni..jom layan gamba..oh ye, sabtu lepas sogo start sale..again..ntah bile die nak stop wat sale aku pun xtawu..tp bile dah sales tu, mmg gile2 la kan hargenye..seb baik aku xshopping kat tempat lain lg..mesti nyesal bile compare harge kat situ..heh..



tgh lepak2 smbil tunggu sapid sampai di sogo..


masa ni baru sampai..kat basement parking..hari tu aku gedik bawak kamera sbb tgk beg aku pakai tu, besa kan..baru beli jugak..huhu..semangat nak g becuti nye pasal..aku gagahkan jua membeli2..aku bukanla kaki shoping..especially skrg yg tgh gawat2 ni..tp i like window shoping..



mak, abah n eli..haa..dorg ni kaki shoping..haha..tgk mak aku tu, xsabar2 nak naik lif gamaknye ;p


ni la hasil shoping aku kat sogo tu, sepasang kasut kaler itam..harga ok2 la..50 lebey saje..yg ceklet tu eli punye...gedabak besar kan kaki aku nih..saiz 8 beb..mane nak dpt..haha

ni sapid n eli..time ni dah kua dr sogo n jalan2 kat tempat pejalan kaki tu..snap la satu dua pics. yg kat depan nun abah..hehe..laju menonong je die jln..mmg cenggitu la die..


oh, kalau dah keluar2 tu, aktiviti mkn harus tidak dilupakan, especially tuk en.abdullah tu..aiyoo..tp aku x mkn..minum saje..ni ngan sapid, yg eli kate makin hensem..kredit to dr.md.noh pakar kulit klinik nye di jln TAR nun..haha..sapid kini tidak berjerawat lg ;p..kwn2 nye semua memuji dan menjadikan die idola..ceh..

eh, sapid ni die berangan nak jadi pembaca berita kat astro awani..atau nak masuk jd model secara part time..hehe..sape2 yang tau line2 tuk die menceburkan diri dlm bidang tu sume, sile la email eh..hee..

2 comments:

SoFiA.opY said...

haha..
baru perasan..

title blog sepi itu indah ni macam citer yang ditayangkan ahad lepas di tv3

kembang2 rambut melissa saila time tuu..wakakka

apekah?gambar sumer same dlm blog yg berbedaaaaa???:p

dun forget balik bercuti nnti upload blog cepat2 sket eh kak sheila.. ;)

shiela said...

ya betulll...actually cite tu based on novel sepi itu indah jugak..haha..lawak gile kan rambut dorg time tu..ikat dua lak tu..klaka..kite pun ketawa ngan eli tgk..

yer..nnt kite update..semangat ni..haha