Friday, October 9, 2009

bosan..

aku rase aku adalah manusia yang paling membosankan dalam dunia ni..

nak kate xde kawan, ade je..nak kate xde bf, ade jugak (cuma mmg jarang jumpe..tp call hari2 ;p)..pastu nk kate xde keje, sbnanye ade malah bidang keje ni agak interesting dan kalau diaplikasikan sepenuhnye, die dlm kategori mencabar ;p...tp above all, mmg aku suka membosan kan diri aku..haha..what to do..tp masalahnye aku taknak la mensia2kan usia muda ni..lg 3 thn je nk msk 30....alaaa...tak besnyeee...ntah2 kalo aku kawen, lagi aku membosankan kan kan kan..ke ni mid life crisis eh..aku nak jadi cam siti nurhaliza boley tak..tetibe je..hiks..


6 comments:

♥ LeeN ♥ said...

nilah perangai manusia di bandar KL nih... haha.

ELLY said...

mmg la bosan.....cuba la time ko blk keje tu, tgk2 skit washing machine tu ader baju ker x nak jemur....pastu baju2 yg dah kering angkat la.....buang sampah klo dah penuh....lipat2 baju ker....masak air.....ni x, semua nak tunggu aku wat....sbb tu la ko bosan.....ok2 x nak bebel2, ko pon dah slalu dgr....hahahaha.....chow....

p/s: aku rse siti nurhaliza pon kena wat keje umah.....

♥ LeeN ♥ said...

mahap la shila sbb komen eli tu attract aku nk komen buat kali kedua.. ;p

saye setuju dengan elly... adeke time bertunang aritu seorang kakak leh g tido awal? hu. kalo aku jd adik ko mmg aku nanges.. sbb dah takde sape nk diharapkan. lain kalo kazen2 ramai...

p/s: tul tu eli. kalau seorang isteri tak buat kerja rumah, amat la kurang pahala dia.. huahuahua. (pompuan kan byk wat dose)

ngeeeeeehe.
peace peace.

shiela said...

hahaaa..eli da stat dahhh...lin..ko tak tau eli cmne..kalu ko tau, sumpah ko pn malas nak wat keje ;p ..

eli tu die tgh prepare nak jadi isteri mithali tuu..untung mohd abdul razak..dpt isteri rajin nau..hehe

shiela said...

lin..lagi satu..aku nye time tdo mmg awal la...huhu..kalau telewat sket konpem aku mamai..mungkin ni dah set kot..mcm ko set waktu tido balqish..hehe..aku set waktu tdo kul 10 sbnanye ;p..mcm baby2..kene tdo 8jam sehari..

AisYah said...

shiela, macam mana nak kahwen ni kalo mcm baby kena tido awal? esok dah ada anak camno? hahahahha. apapun setuju dengan eli ada banyak bende yang boleh dipikirkan dan dibuat sebagai cth kalo kat opis tu ko dah boring, apa kata ko rajin2 email aku...