Monday, October 5, 2009

transit awam..

Hari ni aku kepenatan..pagi td smpai tghari duk opis je..pastu kua nak kene g bangi..dan oleh kerana tiada perancangan, maka pagi tadi aku tak bawak kereta..kerana menaiki Star LRT (Rapid KL) dari ampang station ke sultan Ismail..

so, nak di jadikan cerita, hari ni aku berbaju kurung dan berhighheel yg bukan sikit2 nye high..smpai 4inci jugak la u'all..hak hak..so, cuba kamu bayangkan...dari maju junction (opis aku) berjalan ke stesen komuter bank negara, turun di serdang..ke bangi tu eli amik dari serdang..n balik dari bangi tu, again naik komuter di serdang..tp oleh kerana aku membayangkan kat komuter bank negara menuju ke opis adalah hazab nak berjalan, maka aku benti kat tasik selatan dan bertukar tren kepada lrt dan seterusnya ke sultan ismail...hmm

begitulah ceritanye..faham ke korang..ke korg jenis tak naik transit awam..sbb da ado keter sendiri2..hehe..kenkdg kene jugak turun padang merasai kesusahan rakyat jelata..cewah..ayat poyo ;p

penattttttttt gileerrrr ok..!! ..tp xpe, da lama x bersenam..tp yg hazab tu ialah, im not wearing proper sandal..tu menambah letih..rosak kasut baruku itew..huhu..

i bought this sandal from vincci..hee..at last aku jumpe jugak kasut yg menepati citarasa aku ;p..kire kasut raya la ni..kan raya aritu aku pakai selipa jepung..hee...oo..sila abaikan kakiku yg besar itu..


ok la..itu saje aku nak ngadu..kang ngadu kat shoki kang..mau die ungkit ckp.."abang dulu lagi la..dari stesen bank negara tu jalan kaki smpai cosmopoint xde pape pun (pastu wat muke bangga).." haha..yo lah abg oh ;p

hmm..ade lagi cite boley update ni..tp later la..tggu idea mai..c ya ;)




4 comments:

♥ LeeN ♥ said...

chewahhhh avangggggg gituw... hihihi

shiela said...

avaaannng..ko jgn tak tau...haha..

^einav^ said...

aku penah rasa mcm ko rasa....tp aku bernasib baik sbb time 2 aku pkai sandle scholl...mmg comfortable sgt2 la tp kaki still sakit bila menjelang mlm...mmmm

shiela said...

pastu kan ina, last2 aku balik n pegi opis pagi ni pakai selipa jepung jugak..hehe..bantai je la ;p