Tuesday, October 27, 2009

Oh Michael Buble..

Aku tak tau la kan..aku sgt mencintai suara michael buble (M.B) itu..anda kenal siape tu..x kesah la kan..janji aku tau..hee

ok, nak di jadikan cerita..td tengahari, aku bejalan la kan menuju ke giant di tingkat LG kat maju junction ni..lepas tu, aku pass by kat kedai muzik tu..pastu aku ter stop..sbb die pasang lagu yg aku mcm kenal je suaranye..tp lagu tu cm xpenah dgr dinyanyikan oleh penyanyi tu..tp masa tu, aku ignore je terus masuk giant tu..

lepas beli2 brg sket..aku kua n lalu balik dpn kedai muzik tu..kali ni, suara yg merdu itu memanggil2 aku tuk masuk kedai tu..hehe..pastu aku masuk la ngan perasaan teruja..adakah si michael buble telah mereleasekan album baru?..huhu..

pastu aku round2 satu kedai tu..tak nmpak lak cd nye..tp lagu tu sgt bes..pastu aku tgk kat kaunter..then aku nmpak cover cd tu..then aku tanye si penjual..ni lagu dr CD ni eh (smbil tunjuk cd M.B tu) ..heh heh..gembiranye hati ku apabila mengetahui yg mmg benar itu CD terbaru pakcik Bubble..

untuk pengetahuan korg, aku dah ada album M.B ni stat dr album 1 die lg..yg lagu sway tu..mmg la sgt bes ok..last cd die kua tu pun aku request kat adik aku sbg hadiah besday..tp skrg besday aku lmbat lg..cmne ek..hmm..x kira aku nak jugak2..jap g nak request kat choki2 la..hee..agak2 die bg tak..smpena 2nd yer anniv...huhu..try n error saje..lalalala



Exclusive Fan Edition of Crazy Love



"Crazy Love" Track Listing:

Cry Me A River
All Of Me
Georgia On My Mind
Crazy Love
Haven't Met You Yet*
All I Do Is Dream Of You
Hold On*
Heartache Tonight
You're Nobody Till Somebody Loves You
Baby (You've Got What It Takes)
At This Moment
Stardust
Whatever It Takes (bonus track)
*co written by Michael Bublé

Remix CD Track Listing:
Track Listing:
Home (International Pop Mix) 3:41
Spider-Man Theme (Junkie XL Remix) 3:07
It Had Better Be Tonight [Meglio Stasera] [Zoned Out Mix] 3:15
Save The Last Dance For Me (StarCity Remix) 3:36
Comin' Home Baby [Duet With Boyz II Men] [Frank Popp Remix] 3:09
Sway (Ralphi's Salsation Edit) 3:08
Lost (International Pop Mix) 3:26
Everything (Bob Rock Mix) 3:35

p/s: i love bubble

No comments: