Monday, February 22, 2010

how to get rid..

macam mane nak buat ek...kalau kita nak menjauhkan diri ngan orang tu..tp pada masa yang sama org tu mintak tolong kita and die tak tau kite nak jauhkan diri..hmm..smlm kite berjaya satu hari x hubungi die..tp hari ni..die msg kita pulak..dan kite tepaksa jawab die..sbb die mintak tolong kite..

kita kalau boleh taknak kawan ngan die dah, sbb kita tau kite ni tak dialu-alukan..dan katanye kita tak sama frekuensi..maknanye tak sefahaman..dan kita tau die bukan suka kat kita mcm kita suka die...kita tak boleh terima die jd kawan biasa..huhu..kita tak nak ganggu die ngan jiwang2 kite lagi...nnt die serba salah..kita tau die baik..

die adalah org yg sangat rapat ngan kite selama ini..jadi mcm mana nak lariii..huhu..help me..tak boleh lupa, dan tak boleh terima die lagi..kita tak nak jadi kawan biasa ngan die sbb kite tau, nnt kita kawan tak ikhlas..huhu..tp tak sampai hati nak buat tak tau ngan die...mcm mane..kita tak nak dapat balasan sbb kita tinggalkan org..nnt akan dtg kita kene tggal ngan org lain...org sebut sebagai 'hukum karma'..huhu

dan kita juga macam fobia lepas kita dengar cerita-cerita org lain pasal perhubungan die yang mcm sama ngan kita alami ni..hmm..i wish i can get rid from that person immediately...just like magic..lost memories or whatever...kalau la die boleh suka n syg kat kita mcm kita suka n syg kat die kan..tak lah complicated cmni...somebody save me (ikut lagu tema cite superman)...

awk, lupakan kita boleh tak..nnt kita lupakan awak jugak..nnt awak boleh rasa happy sbb kita tak kacau awk lagi..boleh tak awk nye..boleh tak..kita doakan awak boleh happy selalu je..kita tau susah...tp kita cuba jugak..peace no war..hehe..

No comments: