Monday, February 8, 2010

jumpe cara baru untuk live blogging..

semalam cik tutor telah mengajar aku cara-cara nak blogging secara live..iaitu hanya menghantar gambar melalui mms..waaa..sgt menarik bukan..tp semalam aku tak try betul-betul la..baru hari ni aku cuba2..dan ianya berjaya ye kawan2...kepada sesiapa yang belum tahu, tadi aku update 2 entry guna flickr email...so, after this kalau aku kebosanan ke or aku takder tenet nak update ke kan..boleh la aku send gamba yg tak seberapa itu guna sistem flickr je kan kan kan..ceh, macam la ade sangat org nak baca blog aku...ade aku kesah ;p ..saje suka2 maa..

p/s: tocey2 cik yati si tutor ..hehe..lalala

3 comments:

Tihara said...

saya kesah..ni saya tengah baca..kiki :)

shiela said...

hehe..tq sbb singgah ;p

Misz YaTie said...

tocey je ke.. kene la blanje makan.. baru la best..