Friday, February 5, 2010

paris hilton perfume..


hi semuaaa...

ape cite aku nak cite ari ni ek..hehe..blog ni mcm da xde cite bes la..bosan je kan..selalu kan aku cite pun aktiviti jalan2 ke, dating ke kan..tp now, takde arah tujuan..haha..watever..

okla..cmni cite die..eh tetibe je kan..ah, lantak la..hmm..tadi kan, aku pegi la jalan2 kat sogo..yelah, rehat kan lama hari jumaat cmni kan..best je..cuci2 mata...pakkal je tak banyak duit, kalau tak, macam-macam dah aku amek..tp aku paling suka pegi department peralatan dapur sbb banyak mende2 pelik kat situ..hehe..pape ntah aku ni..

well, tadi time masuk sogo tu, kat depan pintu tu ade la kaunter2 perfume yang dibuat promosi kan..aku pun pegi la test, brand paris hilton tu..i always like paris hilton, walaupun die mcm plastik sbb mcm takde perasaan..haha..tgk tak cite realiti TV yang latest pasal Paris Hilton ni nak cari BFF...nonsense kot, nak cari BFF cara camtu..gilo punye minah..ape2 la..

well, try 2 jenis perfume collection die ni..n aku mcm tertarik lak ngan perfume kat bawah ni



sbb masa die baru spray kat kertas tu, bau die mcm ade citrus2 sket..n mcm fresh la baunye..pastu aku pun bla dari situ..pigi makan lak..pastu jalan2..pastu masa aku nak kua dari sogo tu, aku mcm tak puas ati ngan bau die..sbb kate da jatuh cinta kan..pastu aku suh la org tu spray kat tangan terus..hehe..ok, mula2 baunye mmg bes je..tapi sekarang..



huhu..aku pening kepalaaaaaa.....huwaaaaa.....


ok la..tu je cite nye..kesimpulan nye di sini..aku mmg tak pecaya ngan taste paris hilton..haha..refer to handbag n perfume die..lalala...ok daaa...

2 comments:

^einav^ said...

paris hilton?? aku penah try gak perfume die tp xleh bla la...pas2 handbag n purse die pun xsyok, cam jual kt pasar malam pun ade gak...huhu

shiela said...

ha'a..tu la sebabnye...paris kate, kalau nak jd bff die, kene percaya ngan taste die on fasion..nmpaknye, kite xley jd bff die la...haha