Monday, October 25, 2010

my keychains collection

aku tak sangka bnyk jugak keychain aku dpt..hee..well, kire bnyk la ni untuk aku yg tak ramai kawan :p ..plus most of this keychains adelah cenderahati kawan2 yang pergi luar negeri..ngee..so, let me tell a bit..actually nak ingat2 je sbb nnt takut lupa dr mana dtg nye :p

dr hujung kanan yer, aku dpt masa register fitness first..cool kan..belakang die, keychain Biro Pengaduan Awam..mak aku nye opis..aku sebat..haha..keychain tu best sbb ade pisau kecik ngan pembukak penutup botol..huhu..jenis lipat2

sebelah nye, keychain love2 tu..kawan opis bagi..adik die kawen, pastu bg bahulu pastu ngan kotak tu, die letak sekali mende ni..i like..

ketiga, keychain dari bandung..pun kawan opis ni bagi..die baru balik bercuti dr bandung ngan family die..kasi la satu opis..hehe

sebelahnye, yg kale ungu tu..adik aku si sapid yg bagi..korg tau, die student je lagi..belaja kat uitm..tp boleh pegi melancong ke krabi island..huhu..baru je last week..bes kan..aku kumpul duit pun mcm x mampu nak g sana..die g sana ngan membe kelas die semua..dorg ade peruntukan keuntungan ke hape ntah..markening nye corse la katekan..grr..

kelima tu, gabungan 3 keychain..yg panjang bertali tu, membe opis lama, ruth namanye..die balik melancong dari china..so die bg la mende itu yerr..yg dot dot kale merah bentuk love tu aku beli sendiri..kat cameron..hee..actually wat keychain kat kunci kereta tuh..yang london telephone tu, coki2 bagi :D ..kakak die baru balik ke mesia time tu..lepas beberapa tahun kat UK kot..ngee

keenam..selipa kecik tu..dari Bali..kawan opis TW (opis lama) bagi..airina name die..die time tu baru balik honeymoon kat sana..time tu pun die kira baru la beberapa bulan keje kat opis tu..so nice she is..org perak..hee

yg beg kecik tu..kak niza bagi..membe opis yang 1st sekali aku keje dulu..yg jd sales eng. tu..time tu aku beli baju online ngan die..so, die kasik free gift..konon2 la..hehe..dah lama tak jumpe kak niza tu..apo kabar la agaknye..

dan yang hujung adelah cenderahati dari Fizi..rakan opis kedua aku keje..yg kat subang dulu..time tu fizi sorg je dapat peluang g amsterdam ngan bos..huhu...sbb die org lama..keje drafter..tp power tuh..aku belaja drawing guna AutoCad ngan die la..siap aku practice2 sbb nak g intebiu opis lain pulak (TW)..haha..tq to Fizi..baik budaknye..tp sbnanye agak emo n rasanye suka marah2 jugak tuh..hee..

ade lagi sebenanye keychain aku simpan..antaranye doorgift masa UNITEN dirasmikan oleh Dr.M tahun 2000 dulu..tu la aku paling syg sekali..1st time dpt tgk Dr.M dr dekat kot...and tu tahun 1 kat uniten..naif je..gemok lak tu..haha..tp mendalah tu mane ntah..biasalah, time kite nak cari..hilang la kan..cube time kite senyap..tetibe je jumpe..isk2..

okey lah itu aje..tu pun je la mende yg aku ade..huhu..nak menjobo bende lain, den xdo..lalala..sbnanye, aku baru realise aku suka kumpul keychain rupanye..sentimental value gak ek keychain ni..ley wat gantung2 kat opis..haha..okeh kesemua keychain tu aku gantung di dinding opis..oleh kerana aku ade lg setahun kat situ..maka aku saje nak membanyakkan brg kat opis tu..huhu..bye2..

1 comment:

ELLY said...

aku pon ada key chain purple tu....hehe