Monday, August 8, 2011

beza org ado2 ngan org tak berapa nak ado :p

budak tengah tak ado..

budak yang ado-ado...haha..

haishhh..ini lah gaya nye jika pergi member sales, tapi belum dapat gaji...tengok je la orang2 membeli dengan sakannye..haha..tapi takpe..boleh jugak mencuba2 baju yang ade kan..pastu amek gamba dalam fitting room tu..jadi lah :p ..tapi ari tu aku tak wat cmtu pasal memang takde mood nak menyoping..*wink*

ooo..lupe, lokasi di atas adalah di sogo ketika member sales, minggu lalu..daa

p/s; aku takde idea..tapi tengah bosan..

1 comment:

ELLY said...

hahahahha...aku pon bknnyer ado sgt....tp baju mmg dah x ado...semua dah ketat, t'paksa beli...