Sunday, August 21, 2011

tak puas hati je keje die..

google


hari ni...sume keje aku buat, sume mak aku nak marah..huhu..tak suke..sedih takkk..tadi kepal-kepalkan begedil..pastu goreng sekali..tengok2 begedil tu lembik dan bile goreng die hancur..huhu..mane la aku tau kan..die nak hancur..pastu mak aku marah la..tapi oleh kerana aku telinga tebal..masuk telinga kiri kuar telinga kanan je la..hehe..

pastu kes kedua..mak suruh beli murtabak kat pasar muhibbah..aku pun pegi la beli...aku mane la tau die suka murtabak pak ali..yang die kate penah beli depan aku..aku pun tak tau murtabak tu kat ne..so, oleh kerana murtabak nye gerai banyak..dan aku rasa murtabak semua sama jek..so, aku beli la kat tempat yang ajaq penah beli tu..balik umah mak tengok...lagi sekali kene marah sebab bukan murtabak pak ali..padahal mak tak cakap pun ape brand die nak..huhu..mak suke marah aku..aku buat semua tak kene..kalau eli wat semua bes je bagi die..dari kecik pun camtu..hmmm...tau la aku buruk, hitam, tak layak kot jadi anak die..isk2..nak lari la cmni..xmo kawan ngan mak...

9 comments:

kaSih.CinTa.GadiS said...

Alor cedihnya! Tp Ely lak slalu kena marah ng abah kan?? :)

shiela said...

mane ade..die yg selalu marah abah..hehe

CAYZAL said...

ala,biasa la tu.. mak aku dulu nak monopous selalu camtu.. suka marah2..
skarang ni habib jewel,poh kong ada buat sale raya.. beli la gelang size lipan hadiah kat dia.. mana tau terbuka hatinya menerimamu kembali sebagai anaknya..

shiela said...

kih kih kih..yela2..aku rilek le ni :p

YaTie IzaTie said...

hahhahah.. comel betol kalau mak ko marah2.. apsal ko tetibe sentap ni.. nk compare lak dgn elly.. ke ko yg x alert? :p

shiela said...

HEHE..DAH KALO DR PAGI DIE DUK MARAH2..MANE AKU X SENTAP..ADEII

ELLY said...

hahahhahaa....aper daaaa...nak banding2 ngan aku plak....aku rse dia confuse kot coz murtabak pak ali tu dia gi beli ngan aku...pastu dia pnh srh aku beli gak...mmg dia nak pak ali....layan kan ajer la...mcm ko x phm mak mmg suka bebel2...

shiela said...

ooo..ngan ko ke..mane aku tau..huu

LeeN said...

shiela adalah emo! :) releklah! emak2 mmg gitu dah baya2 ni... layankan aja dgn pnuh kasih sayang.. hihi