Friday, November 9, 2012

Minggu Ke-19

Minggu ni adalah minggu ke-19 baby duduk dalam perut..minggu ni jugak aku dah dapat rasa baby gerak2..wee..happy sangat..sebab mmg dah lama nak rasa gerak2 tu..since doktor pun dah tanye masa few weeks lepas..baru la ni aku rasa..

paling lama smalam la..tgh bawak2 kete time balik opis tu..aku rasa..dlm kul 6 lebeh..pastu hari ni die gerak kul  lebeh camtu..ihikss..tomeiii..apelah baby tu wat ek..tapi kan, grakan tu mmg skali sehari ke..atau die mcm ikut jam...hmmm..


mummy love to tak shower with baby...weeee...hehe



2 comments:

kaSih.CinTa.GadiS said...

Waaahh.. Sgt prihatin ek? Am dlu ms dh 26w br rasa.. Tu pun sbb doc tny, dh rs belum baby gerak? Am ckp xtau.. Hahahah! Then doc ckp, eh.. Dh 26w. Xkn x rasa lg??? Lps tu br la am dok perati jek.. Rs cm geli2 jek dia gerak tuh.. Nnt dh msk 28w kot br rs tendang2 n kena kira msk dlm carta gerak anak!! Klo x isi nnt nurse marah wooo...

shiela said...

ooooo..ade carta ke..xtau lak.huhu..skrg ni mmg tgk je time die gerak bile..tapi kalo nak rasa tangan kat prut tu kan..baby xmo gerak lak..saje je die :p