Tuesday, October 11, 2011

korang rasa cute ke tak..

tadi masa lepas solat isha'..saje aku menggeledah barang atas lemari buku aku tu..hee..aku mmg suke cmtu..tetibe kang adeee je mende aku nak usik..so, tgk mende bertutup ni, terasa nak bukak tutup die..maka tersembul la surat ucapan ni..hahaha...those were the days :p ..ok, jom baca..harap korg nampak la..aku dah besaukan gamba nih..

Cer teke sape bagi nihh...haha..anak sapa la nih :p


aku ni mmg suke mende2 sentimental ni..especially mende2 yang bertulis tangan sendiri oleh si pemberi..siyes..bile kite tgk, sekaligus akan membawa kembali memori2 lama...bes kan...bnyk lagi hadiah2 kawan2 aku bg, n still simpan smpai skrg...surat2 yg aku balas2 ngan kawan aku masa sekolah menengah pun ade lagi..bukan tu je..kad2 raya yg masa sekolah rendah kitorg selalu balas2 pun aku simpan jugak..hehe..soo cute..walopun aku bukan la budak popular dulu..lalala

ok, gtg..sbnanye tgh memalam ni, menunggu my coki abes urusan die kat lua, sbb aku nak call wish gud nite jek..kalo x nnt rasa mcm hari tak lengkap la :p

buhbyee..nite2




2 comments:

YaTie IzaTie said...

aku rase aku tau sape bagi.. mesti linsha kan.. sbb linsha suke 'kambing' dulu.. aduhainyepunn.. wkakkaka

shiela said...

haha..tau takpe..ucapan xleh bla..hahaha..umur br masuk 20 la katekan..mude belia giteww..