Saturday, October 22, 2011

to transform plain little bucket

ade satu masaelah...hmm [ekspresi muka sambil jari di dagu..]

si sapid, telah mentugaskan aku untuk survey apakah benda yang sesuai untuk diletakkan dalam tin kecik ni untuk menampakkan die sebagai doorgift yang ekslusif untuk sebuah majlis perkahwinan...maka jadinye aku buntu..hehe

yang aku nampak, mesti ade reben (sbb comel), jaring (untuk letak mende dalam tu)..tp yang aku tak dapat lagi adelah..apemendeeee nak letak ni weh..cer citer...

2 comments:

AisYah said...

How about a cute teddy bear? Or a chocolates or something...hehe takde idea..

shiela said...

cute teddy bear mcm bes jek..ok, tu boleh put on list :p..tq