Friday, October 28, 2011

travel fair...at night....menarik bukan..??


jom kite pergi travel fair ni..


Korang tau x psl Night Travel Fair ni?.....kat I-City start arini smpai ahad.....pelancaran dia mlm ni kul 8.....yg menariknya company adik sye, Vantage Five yg jd event manager utk night travel fair organized by tourism malaysia ni.....i'm so proud of him.....seriously.....100% bumiputera company ok....padahal masing2 baru lps grad tp dah b'jaya bukak company sendiri....actually company Vantage Five ni adik sye share ngan 4 lg org kwn dia.....semua bdk2 UITM yg amik cos Marketing.....terer la diorg ni....muda2 dah bekerja keras....hehe....ni event ke-3 diorg & yg plg besar setakat ni.....be4 ni ada 2 event diorg dah wat & mmg dpt pujian....hopefully pelancaran mlm ni b'jln lancar.....maybe sye pon nak gi mlm ni....nak sgt tgk gimik diorg mlm ni.....dgr citer byk diorg spend utk pelancaran mlm ni.....so korg jom la beramai2 memeriahkan lg fair ni erk....esok ada konsert.....ada artis yg akan wat p'sembahan.....rasanya ada 2, 3 org lg artis AF yg ada maybe zahid & akma....esok pon sye nak gi gak kot....nak bg sokongan kat adik sye.....all the best to Vantage Five.....


p/s: copy paste dari blog elly..hehe


ehhhh..aku lupe nak masukkan gamba ni...kalo dah namenye night travel fair..maka mestilah ade cute witch...heh heh...gediknesss

comey dok :p

1 comment:

ELLY said...

hahaha....ptt la aku tgk sama mcm aku nyer entry....rupanyer ko copy paste....haha