Friday, October 21, 2011

sedihnyee citer giuliana..

kalau korang follow cite giuliana n bill ni tau la kan cmne dorg nye relationship n usaha dorang nak dapat anak kan..dorang sangat bersemangat n tak putus asa laa..pastu kan, masa episod die berjaya ngandung tapi gugur lak tu, sedih je..bill pulak, sentiasa sokong giuliana ni..sweet la dorg ni..hee..

but then, tadi aku masuk2 blog orang..tetibe baru tau giuliana ni didapati ade early stage breast cancer..masa tu pulak die baru je nak wat ivf kali ketiga..kesiannye die..aku rasa la kan, ni la reality show yg ade manfaat sket..mean ade value added la..bukan just celebrity2 nye show..hmm..

cer tgk video ni..die diinteview...huhu..


2 comments:

Tihara said...

x penah tgk plakk..menarik ni

shiela said...

memang menarik..bukan fairy tale yg semuanye happy ending nye cite..tapi reality nye..hee..