Tuesday, February 21, 2012

Rainbow Paddle pop ice cream..

pic google..

Hi...

aku baru habis lunch ni..today makan nasi session..hee..makan kat restoran mamak je la seperti selalu..haishh bosan jugak kat sini sebab yang ade, just restoran mamak..restoran melayu tu lak, geng2 memang tak nak pergi sebab katenya mahal..huhu..ikut geng lelaki memang cmtu la kan..ikut kan aje..

dah selesai makan..terlintas nak makan eskem lak..apekahh..aku nye selera ni susah di jangka..ade hari, aku tak makan sangat..ade hari, aku macam nak makan semuaaa bende :p ....btw, tadi beli la ais krim paddle pop rainbow ni...nyum nyum..nostalgia tau eskem  ni...

kalau dulu2..zaman famili aku susah2..aiskrem ni la mak aku suke beli kan tuk kitorg bile die dapat gaji..hahaha..kire gempak habis la kalo mak belikan eskem ni..eh, ke mak mmg kedekut ek..dapat gaji beli eskem  ni jek..hehe..ape2 je la..janji nostalgia..dan sampai sekarang aku still suke eskem ni and akan ingat moment mak balik opis, kitorg tunggu depan pintu umah, tgk mak bawak eskem ni..pastu happy2 dpt mkn eskem..hee..uikss..mcm berulang la pulak ayat aku ni..ape jadahnye motif cite ni ek..?

fineeee..!!!

2 comments:

Anonymous said...

aku pun suke eskrem nih... tp kan.... aku perasan dlm blog ko tak de gambo aku... huhuhuhu.... yg lain sume ado... @atul

shiela said...

alololo..atul comel..ko same je ngan lin..haha..yelaaa..nnt aku g letak :p