Monday, February 20, 2012

ticker..excited ke panic..?

Nampak tak ticker kat bar atas tu?..

hehe..tetibe je kan...yerrr tu la hakikatnye..OMGeeee...kire2 nak dekat je aku tgk date tu..macam menakutkan je..macam ade mende tak settle je..macam aku rilek sangat je..ke memang tak yah nak pikir sangat ek..hehe..

aku tak kesah sgt yang engagement tu..sebab tu macam xde hal sangat walaupun baju aku tak tempah lagi :p .. lagi pun barang2 tuk engage tu da settle kot..tinggal En.H tak pass lagi seluar jeans yang aku suh beli tu..dulang hantaran pun dah siap..last week lagi kakak kat nilai3 tu msg tunjuk gamba hantaran aku..tinggal nak gi amek je..

yang date kawen tu..masalah paling besar..mak kate maybe nak wat kat rumah..walhal dah book dewan kecik and nikah kat masjid putrajaya..aku pun da konpius..sebabnye, kalau buat kat umah, segala baju dan pelamin yang dah book kat butik tu macam nak kene tukar jek..harap2 cepat la mak decide..sebab tu belum lagi nak cari and tempah kad..

woihh, macam banyakkk jek..dah la lagi 3 bulan..tu belum lagi ngan hal2 nak beli hantaran, nak mencantik2kan diri, ngan kekangan baget lagiii..pening kepala..dan sekarang adelah tak boleh nak fokus ngan keje sangat sebab aku pikir macam2..seb baik last week dah settle kursus kawen..legeee...hehe..

ohh yer..weekend ni, adik aku si sapid lak nak bertunang...bile fikir-fikir macam kelaka pun ada..yelah, sebenarnye dari tahun lepas lagi sapid dah set tarikh die bertunang dan kahwin..dan time tu pulak, aku memang tak amek port pun..sebab aku pun tak rancang-rancang pasal kawen ke ape ke pasal aku sendiri...memang tak terlintas lansung..yelah, mane nak fikir kan..batang hidung calon pun aku tak nampak..hee..aku siap plan lagi nak paw ape kat sapid nanti sebab die langkah bendul..hehe..tup tup..aku lak yang kahwin dulu dari die..sebab die rancang kawen hujung tahun..fuhh what a year kan..

aku pun macam percaya tak percaya je ni..tapi layankan aje lah yer...cuma aku seriusly tak pandai langsung nak rancang2 ape bende nak buat ni..mujur lah En.H ni agak peka..sebab selalu tanye2 dan rancang2..so, aku laksanakan je ape die cakap tu..and, the excited mode is on..lalalalaaa...

ok lah..tu aje..





No comments: