Friday, February 24, 2012

Roti Gardenia..Baru nihhh...

assalamualaikum..

Hari ni aku nak share satu produk makanan range gardenia..aku rasa ramai lagi tak tau kot ni..ke aku yang ketinggalan zaman pasal roti ni..hew hew..

Tadi la..aku pegi 7E nak beli makanan..hari ni aku agak tamak sikit..sebab dah beli nasi lemak, pastu pegi beli roti lagi..ni gara2 roti baru ni la..aku tengok macam menarik je..sebab die tulis situ herbal mediterranean mixed grains..dan ade tulis passione italiana..sila tengok gamba di bawah..


nak jadi orang italy?..sila beli roti ini..kalau tak suke memang tak layak jadi orang italy..huahahaha..ohh harga die adelah RM4.20 sebuku roti...

ni adalah nutrien..boleh nampak ke..macam tak jek..hee..kat belakang ni juga ada tulis tentang cadangan hidangan dan tips tips untuk mengekalkan kesegaran roti..hee..dan sila lah ke website ini kalau nak tau lebih lanjut..aku rasa macam sedap je kalau nak wat sandwich macam subway pun careee ni..http://www.bruschetta.gardenia.com.my/

okeh nak tau rasa die macam mana?..aku dah tanye pendapat kawan-kawan opis pasal rasa roti ni..tapiii..pendapat dorang tak memberangsangkan lah..

Shila said: aku rasa roti ni sedap..rasa die macam pizza..sebab ade piece2 tomato n olive tu..nice..

rizal said: bagi aku tak sedap..aku lagi suka roti butterscoth..huh..sumpah tak sedap.. 

azirun said: ko nak aku cakap jujur ke tak..nanti ko kecik ati..[duhhh T___T] ..aku lagi suka butterscotch..tapi rasa roti ni macam pizza la..ok jugak..

Azam said (bos aku ni): sedap jugak ni..yang bijik2 ni ape..ni kalau buat hawaian chicken sedap ni..

fessyar said: tak sedap..kalau dari segi rasa tak sedap..tapi dari segi kesihatan ok la..pastu kalau makan mcm tu je x sedap..kalau makan ngan mende lain mungkin sedap kot...

haha..begitulah pendapat member2 aku..well, azirun ngan rizal ni kembar siam..jadi pendapat dorang samaa je..padahal time dorang rasa lain2..hahaha..bengong..tapii..aku tanye pendapat lelaki je ni..mungkin lelaki tak suka roti pelik2 kot..hew hew..

ok lah..begitu la ye pembaca2 ku sekalian..akhir kata..tepuk dada, tanya selara..*wink*

3 comments:

LeeN said...

rumah aku skarang no more gardenia kecuali terdesak la. skang massimo je.. hewhew

shiela said...

kenapa massimo..kenapa bukan gardenia..y y y ..

ELLY said...

x pnh try lagik....nnti aku try...tp mcm mahal jerk harga dia....klo roti gardenia biasa rm2 lbh jerk.....