Friday, February 13, 2009

jumaat......

waahh..ari ni aku mmg sgt bz..xmenang tangan aku dibuatnye..ngan urgent GA yg aku kene wat, ngan mende2 pending, pastu dah siap drawing nak kene amend lagi..huhu..smpai la kepetang..n today, aku kua opis kul 6.40 cmtu..setelah sekian lame aku x blk selewat ni..akhirnya...

keh keh..xpela kan..sekali sekala..lg pun ley backup time2 yg aku dtg lambat..n ari ni juga pinggang ku sakit2..huhu..

n tomorrow, is the njoy2 day..cepat je mase belalu kan..aku sokaa :D

ape lak aktiviti aku sok ni..hmm..think2..

2 comments:

ummi balqis said...

same la kite balik lewat arini... kije byk. tp aku kua opis kol 6pm. tu pun dah lewat gile aku rasa sbb cik adik kat taska kan dah kene charge OT. huh!

ELLY said...

huhu....patut la ko x nak antar email best2 kat aku....