Wednesday, February 25, 2009

oh nooo...my chocolate

ari ni aku ade satu cerita..huhu..tau x, mase lunch tadi, aku pegi la satu pasaraya yg dekat ngan opis aku ni..hajatnye nak membeli makanan la kan..then aku amek la roti (k.aini kirim), chocolate (nyum-nyum), pastu, berger ikan...

lepas bayar2 tuh, aku balik ke opis semula..dlm ati, rase bes la kan..sbb da lame xmakn coklat ni..aku adelah penggemar dark coklate..so, bukak2 pembungkus die..pastu......oh noooooooooooo...seekor ulat kuar dr situ..n the chocolate ade lobang2 mcm dimakan anai2..there goes my appetite..xselera aku..huh..

meh sini aku tunjuk gambar2 die..




nampak itu lobang2?..ni lah die coklat yg rosak dan berulat itu..aku hanye amek bau je...sedeh ok..xdpt mkn coklat..adekah ini kerana die tidak membenarkan aku mkn kerana xkasi aku gemuk? ..hehe..tak mungkin..mkn coklat xgemuk pun ;p

btw, sok aku ingat nak pulang balik kat supermarket tu..hampeh betul..boley ke dpt duit balik ek..ke die ganti yg baru je..jgn die nak wat kecoh2 sudah..kang jd scene lak kat situ..heh

ok lah..tu je untuk ari ni..sehingga aku tulis ni, aku masih terkilan sbb xdpt mkn coklat..nak beli baru duit suda xdo..huhu..abaanng nak coklat..hiks.gediks..

2 comments:

mumwordpress said...

weih..buat lah complain..dah ada gambar ni..untung2 dapat compensate sekotak lagi coklat. bole bagi aku sket..

shiela said...

aku dah pulangkan td coklat tu, n got the replacement..hehe..tp aku rase td pun coklat yg ganti td dah hapak sket..