Sunday, September 20, 2009

di hari raya..

eh, ape aku wat time ni...bukan tengah raya ke..apsal aku ley tulih2 blog lak..hehe...

ooo..aku sebenanye dah settle beraya umah sedara mara...yelah, umah dokat2 yo...jalan2 dah settle..tak yah nak g jejauh..tp mmg ramai gile la thn ni...meriah...kat umah makcik mah(kakak abah) je cucu die dah 40 lebey org..huhu..mcm taska dah umah die aku tgk..tp malangnye, aku xsempat nak tukau duit la...x dapek nak bg duit rayo..cian dorg..salam2 tgn kosong je..huhu..

ari ni aku pakai baju raya kale pink terang tu..aku nak upload gamba tp kabel tinggal kat ampang lak..so, nnt2 le eh ;p ..

makanan yg aku telah makan hari ni?..banyaaaaaakkkk...smpai skrg terasa2 kenyangnye...kat kelantan ni, susah sket kot nak dapat ketupat ngan rendang n kuah kacang tu..tak tau la org lain, tapi family bapak aku ni, dorg selalunye wat nasi minyak or nasi dagang..tp hari ni, tiga2 rumah yg wajib pegi tu makan nasi minyak...mano tak kenyang kan..hiks..lepas raya, harus shape up balik ni..td pun aku pakai baju raya, mcm nmpak gomok je..ish2..

ok la...saje je boring2 aku beblog ni..tgk semua blog cm snyap je..xde bahan bacaan lak aku rase..hehe..daa ;p..astalabesta bebeh..

No comments: