Friday, September 4, 2009

Sale Sale Sale at Sogo


As usual, sogo pada hari ni ade member sale...dan tau tak, my parents take a day off sbb nak pegi sale ni..boley..
n me?...tak saba nak tunggu 12.15pm sbb nak join mak aku kat sogo sane...huahaahaha..yippi yaiyee..tp aku mesti x beli pape kot..sbb aku cm da boring la shoping..tp kalau ade brg price nye cm 10 hengget ke bawah ke, n agak2 cam menarik ke, aku beli la kot ;p
p/s: my mom texted me said "woi jem gila. Tak leh parking sogo lak"..haha..gile xcited..aku dgr pun teruja...cpt laa kul 12.15pm..isk2

No comments: