Sunday, September 27, 2009

emosi..(reaksi dari entry teaser ash)..

saya rasa kawan saya da lupakan saya..huhu..sob sob..sedih :( ..kecik ati jugak..tp sbb keadaan biakan je la ek..

p/s: weh ari tu aku mimpi ko masa raya kat kmpg aritu..tp ko cm da cold je ngan aku dlm mimpi tu..ni mesti kes aku msg ko tanye ko blk kg ke x, tp ko xreply..ayookk tak tau..aku da kecik ati..

4 comments:

AisYah said...

Dia tak lupa ko lerr.. we should understand that being a pregnant mother with a one year old kid bukan senang, nak kejar masa bagai dgn family, husband dan anak.. Please please kamu jangan nakal... eh jangan marah..

shiela said...

sbb tu aku ckp, "tp sbb keadaan biakan je la ek" ..trying to understand..tp kan, kalau bia lame2..perasaan akan jadi pudar..jd xmesra, jd kekok..cmtu la kirenye..hehe..mcm org bencinta lak ;p

Misz YaTie said...

salam..
ape yg korang membebel ni..
ade tersinggung ke..
relax la..
jgn gaduh2 di hari mulia ini..
bermaafan sesame kite..
heheh...

shiela said...

xde gaduh..lepoyoan melanda..haha..