Wednesday, September 23, 2009

melaram baju baru

hehe..entry gediks..

thn ni aku ade 3 baju raya..n kali ni mmg betul2 baju raya sbb time raya baru aku pakai..kalo sebelum ni, aku x sabo2 nak pakai kan baju baru..n xsempat2 aku da pakai bwk g opis..hehe..tp kali ni tidak lagi..heh heh

pink kaler: ni pakai mase 1st day raya..beli kain ni kat bukit tinggi indon ari tu..sulam tangan tu..kate nye la..beli kat pandai sikek


purple for 2nd day raya: juga baju yg ade sulam2 yg di beli kat indon dulu..kain ni pakai lining..mula2 aku cm nyesal la pulak..tp sapid kate ni la baju yg lawa aku ade..hehe..so, aku mcm suka lak..


oo..tau tak, raya ni aku tak pakai kasut baru pun..just pakai selipa jepung yg aku beli kat chokit je..haha..pung lawa jugak ;p...

eh lupa lak..mane lagi satu baju raya aku..hee...yg tu kene tungguu..sbnanye da tunjuk pun..kain yg shoki beli tu la..tp tak siap lagi dong..wait for another 2 weeks la eh..huhu

ok la tu je...ni intro je..nnt kalo ade masa lagi, aku cite pasal raya aku eh..daa..

1 comment:

puanrazma said...

jeles nyer...ada baju raya
huhuhu...baju raya tahun ni xsiapppp!!!
sgt kasihan...