Monday, September 7, 2009

pissed off..!!

Hari ni aku bengang gile pasal tetibe parking yang aku selalu masuk sblm ni, tetibe dinaikkan harga..bayangkan dari rm4.50 kepada rm7???..huhu..apakah...


Ape sebab die ek..tiba2 je..nak kata kawasan tu hebat sgt xde lak kan..malah, tpt tu kalau hujan lebat gile sure banjir...jalan die pn just pasir2 je bukan jalan tar..kire kalau da parking kat situ, abes la masuk pasir2 kalau nak masuk kete..huh..i hate them..suka2 je nak naik harga..


tadi pun aku tengok, ramai gak teperanjat n tanye2 org yg jaga tu, nape naik..see, they dont even put a notice to raise the price...how come..ade yg masuk, pastu kua balik..aku nak wat camtu tak sempat lak..sbb smpai opis tadi ngam2 je time..nak pusing sure jem gilos...u know KL...always like that..heh


pastu kan td smpai je opis, aku ingat nak je wat aduan kat persatuan pengguna ke ape kan..tp tak tau lak website die..huhu..korg penah ke wat aduan2 pasal pengguna ni ek..i am sooo pissed off man..


p/s: hmm...tu belum lagi komplen pasal harga2 makanan yg naik..haisyoo..

2 comments:

Anne said...

Naik harga sebab bulan pose ni ramai yang soping area sana tu kot.. rugi woo kalau tak naik harga.. haha. btw, parking ada masuk dlm harga barang terkawal ke ek??

shiela said...

huhu..xde kot ;p ..tp patut masuk ni..