Wednesday, December 23, 2009

chielalalah.blogspot pulak..

haish..aku tetibe hilang pulak mood nak berblog sebab hari tu blog aku tetibe nak masuk ade virus pulak...n now, aku tepaksa tukar address web kepada chielalalah..hhhuhu..tak bestnyeeee...aku ske chelalala..sbb aku suke cakap lalala..hee..takde kene mengene bukan ;p
tp tu laaa..bile tuka add, jd mcm sape2 link aku gne add lame, mesti xley masuk dah blog aku..so, x famous la..ok, tu bukan tujuannye..saje je..lalala
lama gile pulak aku tak hapdet blog kan..xde bnyk cite la lagi pun..not going anywhere after langkawi trip tu..tp suka je sbb mggu lps dpt ketemu sama itu cinta hati gue..hehe..klaka kalau pk2 proses nak ketemu tu..haha..btw, at last..dapat jugak aku jejak kaki kat jusco klang yg baru..dulu masa baru2 siap org kate besar sgt kan..tu mau tgk tuu..mmg besa pun laa...cuma aku tak sempat nak explore lagi..sbb g sana tuk mkn kfc je :p ...aku mmg suke jalan2 kat jusco..haha..boley..eh, tapi coki kate skrg yg paling besa kat asia jusco kat melaka eh..betul ke..yati?..any komen..hehe
ape lagi ek..hmm..haa.ade lg cite..mggu ni aku jarang beronline pasal ini komputer kat opis adalah sudah tak connect ngan intenet..just my pc only..sbb hape aku tak tau..tp waiting for IT person to fix it..ahh...mmg semakin bosan okeh..geram lak aku..time bnyk keje lak tu..haishh
ok la..tu aje..jap ag nak lunch..but i think i want to skip it..tp boleh ke..im craving for something i dont know what..hehe...complicated me huh?..buhbyee

2 comments:

Misz YaTie said...

mmg JJ melaka paling besar.. tp belum bukak lagi.. dah meletop.. maybe jan 2010 ni dia bukak.. meh la turun melaka..

shiela said...

laa..yang melatop tu ke..baru aku tau..maknenye belum ade lagi la tu