Saturday, December 5, 2009

sabtuku yang tidak bermaya

huaarghhhhh....ececece...gayak baru bangun tido laa..ye la, aku dah lama tak hapdet blog ni...do u miss me?...huahaha..poyo je kan ;p

weh, korang, hari ni bosan laa..xde ape aktiviti aku wat selain tadi pegi umah org kawen kat kg.baru tu..dah la aku bgn tdo pn kul 11 kot..pastu g kenduri kul 1 lebeh pastu balik lam kul 3 lebey and lam kul 4 lebey cmtu, tido balik smpai laa nak dekat kul 7..boley..nmpak sgt aku bosan tahap cipanzi..hehe..

ok la, hari ni ade berita bes laa..pagi2 tadi masa baru bgn tdo tu adelah call from satu kompeni ni, wahh..aku dipanggil intebiu la gamaknye kan..somewhere dekat area industri kat batu caves tu..kate nye aku apply dari jobstreet..tp bile aku check akaun jobstreet aku tu, mcm takde pn aku apply kompeni ni..hish..misterii..tp takpe la kan, janji ado intebiu tuk aku ujung thn ni..oh yee..misi aku adelah, nak cari keje bile masuk new yer ni..heh heh..adakah aku akan dpt keje yg aku intebiu ni?...ceh, belum ape2 aku dah berangan...lalala..

lagi ape ek..hmm...ni den tengah konyang ni..dah mkn 2 mangkuk meehun sup mak aku masak, n makan 6 biji sumi..adei..senak dah peyut ku..timbang lepas makan tadi, berat tu hampir mencecah 54kg..ok finee..segala2nya tidak terkawal sejak aku keje kat tpt skrg ni...i am broke, i am getting fat, my face have pimples, my work is soo boring, my brain is empty because no new input..learn nothing..then what else..penat laaa...

ok la, tu je..huhu..

p/s: tgk sehati berdansa..tetibe terasa nak layan cite industan la..mohabbatein mayb or kabhi kuchi ke..waahh..lama tak layan dvd ;p

No comments: