Thursday, December 17, 2009

kuih tat inti jem nenas..


sabar-sabar..ini bukan entry resepi..tapi lebeh kepada entry suka makan...hee..
ini lah tat paling da bomm ke babomm aku penah rasa..sedap gileeee.very da melt in my mouth..dah la jem die bnyk..pastu kuih tu lak just nice je ..tak keras sgt n tak lembut sgt..memenag sedap wa ckp luuu..setakat ni aku makan sorang je kuih ni kat opis..oh yee..mesti korg pk..ape laaa ..makan kuih raya time bukan raya..mesti kuih da basi..haha..tak kotttt..mmg kedai tu buat setiap masa..kalau korg nak, g la beli kat bangunan mara tuh..kat ground floor kat lam restoran ape ntah..die mmg ade jual biskut2 n kerepek2..pegi la pegi la..aku sndiri pn baru je tau rasa sebenar kuih ni sejak 1st time beli 2 bln lepass..heheh..

ok la..tu aje..nak smbung makan..

p/s: smlm kan, aku mimpi baju kebaya aku selalu pakai tu dah tak muat..pastu aku mcm emo2..sbb button die asik nak terbukak..huhu..gerun aku..tp today aku try bj kebaya ni..still ade lagi ruang2 kosong..lalala..anda tau maksudnye?

3 comments:

AisYah said...

Huhu..nampak sangat sedap tat jem tu. Ibu mengandung ni is salivating right now!. kah kah..

shiela said...

haha..abes ko nak aku wat ape ;p

ELLY said...

maner ko beli tat ni.....