Saturday, February 26, 2011

di sini merajuk..di sana wat dek..

Tau tak..di sini adelah tensen sebab di sini telah mogok selama satu hari setengah tak menghubungi di sana sebab di sini nak merajuk ngan di sana (sbb yg tak pasti..tetibe jek nak majuk..boleh ;p)..tapiii..sampai petang tadi, di sini tunggu2 lah di sana punye sms ke, or call ke..sampai sudah takde..so, di sini akhirnya mengalah..call lah di sana..di sini tanye, di sana kenapa senyap je..rupa2 nye di sana ingat di sini tengah bizi or tengah pegi umah kawen ke kan (tapi tertanye2 jugak mane si gomok ni pegi kan)...sbb tak call tu..huhu..di sana tak tau rupe nye yang di sini merajuk..di sini dah sedih2 sampai tengok cite industan pun leh nak nanges2 tau...huhu..tapi kene tahan jek sebab nak pertahankan mogok punye pasal..tapi di sana boleh wat dek je..pastu bile di sini bengang2, di sana boleh gelak2..macam saje jek nak sakitkan ati di sini..huwaaa...di sana x sentimental langsung lah..mencik..

ok daa..hehe..

p/s: ada ubi, ada batas, ada masa boleh ku balas..heh heh..jeng jeng jeng..

2 comments:

LeeN said...

ya ampun. aku paling benci perasaan bila merajuk tp the other side x tahu pun aku merajuk. hahaha! tu seblom kawen leh la. tp da kawen, aku penat ar. cakap stret je yg aku tgh majuk.

shiela said...

haha..mmg mencik kan..lebeh2 lagi kalau die da tau kan, die ley cakap..alololo..gemuk majuk ehh..adei..