Monday, February 14, 2011

Makan IceCream..besarrr punyeee...mangkuk..hee

Semalam adelah bosan2..lalu mak pak aku pun ngajak la kuar makan..dorg yg nak makan sebenarnye..so, memula tu kitorg pegi area pasar kat pandan tu..mak pak aku nak makan nasik..lepas tu, pegi ke agenda seterusnyee..iaitu, aku nak makan eskemmmm....yeahhhh..!!..

hari tu mak aku baru dapat tau pasal francais aiskrim ni..nama nye Art's Cream Gallery yang terletak kat tingkat 6-Pavillion..sepupu die lah yang bagitau..katenye kalau nak bukak francais, yang latest ni belum banyak lagi..and modal tak banyak sgt..so, suggest kitorg try dulu makan eskem tu..tgk sedap ke tak..maka, kitorg pegi la tgk n merasa..heh heh

maka kami berempat (termasuk eli) telah sepakat untuk order satu mangkuk besar yang sepatutnye boleh makan lam 10 org kott..tapi harga die affordable lah..besar tu baru RM28.50 kalau tak silap then ade 12 perasa boleh amek...besar gile okeh..kitorg makna pun tak abes..tp unik la kan..mcm aku tak penah lg tengok org makan eskem cara tu kat memane lagi..heh heh..ni bagus ni kalau saje2 nak melepak kan, borak2..sambil masing2 tangan ceduk eskem makan2..hee..jom korang..tapi kene ramai2 lah :p..kalau setakat 2 orang tu, mampuih rasa macam kat eskimo kesejukan kang..gengren lak kang..huhaha

ok lah, korg cube tgk gamba di bawah ni..


besar kan mangkuk tu ;p

rasaa eskem tu, best jugak..not bad..ni produk italy dan dijamin halal..go to this website for more info..

ok y'all..tu aje lah yer..

aku sbnanye kepingin mau update pasal yati kawen ari tu..malangnye, aku nye gamba sikit gile wokeh..nak tunggu yati lah upload..huhu..tu la malangnye jadi pengapit..sbb tak boleh nak amek gamba sgt..haha..btw, mmg best gile lah mejlis yati..meriah ko..kesimpulannye, jadi pengapit susah gak ek...sbb kene jalan slow2..tetibe ;p..daaa


2 comments:

Elle JmDean said...

wahhhH! besanye mangkok tu... kt ner kedai eskrem tu??? teruja ni... hehehhe

shiela said...

awak..kat pavillion tu, pegi kat tingkat 6..mmg bes..hehe..besar tu, baru je 28.50..tp mkn reramai lg best kot..sbb kalo bedua je mau tak abes ;p