Friday, November 20, 2009

fake eyelashes..

hari tu aku pegi tesco..tetibe tamasuk kedai elianto..yg jual mekap2 tu..belek2 tgk2 kan..sekali aku dah terbeli ini fake eyelashes..hehe..ok la..aku rs aku tepengaruh lagi bile baca ade blog2 kan..yg penulisnye bile pakai mende ni nmpak lawaaa je..tp masalah aku ialah, smpai sekarang aku tak pakai lg mende ni, sbb aku tak pandai nak pakai..huhu..helppp...

camne nak pakai ek..mcm susah je..nak google cm malas lak..hee..oleh kerana mggu ni lmpu merah, so boleh la nak pakai sepanjang hari kan kan kan..ni aku bawak g opis, kononnye nak pakai la sbb tadi aku kua g pameran lukisan..ade perasmian..tp smpai sudah terbiar je lm beg aku tu..hehe..

k la..pasal pameran tu, jap g aku hapdet eh..daa

beli kat elianto pada harge 12hinggit..mahaaall dowh..

2 comments:

puanrazma said...

merasa pakai time khwin ari tu.
itu pun dah rsa berat sgt!!!

shiela said...

saya tak penah rasa pakai pun..tu yg gedik nak try..tp xreti..boley ;p