Thursday, November 5, 2009

shiela basuh kereta?

hehe..saje je..tajuk mcm gempak...padahal poyo

tau tak, tadi kan mood aku tetibe rajin lak..lawak gile..mcm tak caye je..balik je opis, aku terus tuka baju, terus g basuh kete kesayangan aku tuh (basuh sndiri okeh)..oo, aku namekan kete aku sbg genny...hee...

genny tu lama gile dah tak mandi...kotor yang amat...last aku mandikan die sebulan yg lepas kot..hhuhu..maka, tadi aku dah tak sanggup dah..kesian die..mcm pengemis lak di jalan raya tu..dgn habuk nye..ngan cermin dah tahap kelabu..haha..xley bla..so, aku memulakan misi..ala kadar je..asalkan die wangi kembali..part yg paling aku suka kat genny ni adelah sport rim tu..lepas mandi tu..kilat kau..memancar2..pasti ramai jejaka usha esok..huahaha..ok aku merepek ;p

hmm..yang aku tak ley tahan tu..bile mak pak aku balik..masing2 tanye.."ape mimpi ko basuh kete"..eli pun same..huwaaaa...nmpak sgt aku ni pemaleh..hehe..well..what can i say..but dont worry i still love my genny..muah2...die telah memberikan perkhidmatan yg terbaik tuk aku..menjaganye adalah hadiah dari aku sebagai penghargaan kepada die la kan...haha..poyo gile..padahal dlm hati dok usha kembar die yg ade montot tu..apadaa..kecurangan di situ..

now, again..what should i name this lappy...hmm..

p/s: entry ni adalah entry aku tgh mengalami mental block..eh writer block sbnanye ;p

2 comments:

Misz YaTie said...

still pakai genny lg ke.. x nak usha yg lain ke.. import nye ke..hahha..
dah sebulan x basuh? aku kalau 2 minggu x basuh kete dah mcm haram.. hahaha..

shiela said...

genny la..mane ade duit nak usha lain..huhu..tu la..aku pn tak ingat bile las basuh..boley..haha..ari ni aku drive dengan tenaaaannngg..sbb kete sudah mari..