Saturday, January 29, 2011

menggayakan tudung lagi..

note: gambar adalah menggunakan camera laptop dan di edit menggunakan photoscape..


Tadi pegi jalan2 ke Ampang Park untuk mencari baju..eli dan aku ade majlis kawan2 kawen untuk di hadiri..malangnya, aku satu hape baju pun x dapat..yang aku minat semua xde saiz..semua saiz beso..hhuhu..cenggitu la ye..org kate badan da kecik senang cari baju kan..tapiii sebenanye tak wokeh..sebab org kocik selalu xde saiz..huhu..ceh, mcm kecik sgt kan kan kan..

so, tgk eli je la membeli..dpt baju cun lak tu..jeless...pastu die beli tudung sekali..untuk nampak kelainan, die beli la tudung macam lam gamba aku di bawah ni..hehe..being me, biasa lah..aku kan suke menggayakan ape yg dibeli oleh dorg..hahaha..

die beli tudung yg jenis mcm xde awning tu..pastu anak tudung mcm ade klip2 kat kepala tu..dedua die beli kat S.A ape ntah..kedai ade kat ampang park tu..baru bukak katenye..lawa jugak aku rasa..sbb sblm ni tak penah ag try anak tudung yg mcm ni...so, nex time mcm nak g carik la kat jalan tar tu..heh heh..tingg..idea suda mariii..

comei dok..ko nampak x semenggah..sile komen yo..

ok lah..itu aje untuk ari ni..c ya later..







2 comments:

LeeN said...

saya rasa anda nampak sungguh comel sekali :) org lawo, pakai guni pun lawo.. huhu.

shiela said...

pakai guni eh..haha..lawak..sbb aku terbayang..pakai sarung guni tu mcm stail nenek kebayan pakai kain batik ket kepala tu pastu die tanye "cu nak kemana nih.."..wakakaka..adee je la ko..