Thursday, January 13, 2011

tudung berfesyen-fesyen..ni gaya aku tak tau ape..hehe

korang..tadi kan, masa nak balik opis, aku telah melalui satu gerai jual tudung kat maju junction tu..masalah aku bila berjalan, x kira la waktu lunch ke..waktu balik ke..aku mesti gatal kaki n tangan tuk belek2 mende2 yang dijual kat situ..huahaha..kadang2 aku boleh je tahan nafsu membeli..tapi kali ni aku tak terlepas..huhu..maka, aku telah membeli tudung..yang totalnya berharga 18 hengget (anak tudung 8 hengget, selendangnye 10 hengget)...masalahnye, aku bukanlah pernah pun pakai tudung2 gaya bergini...yelah, gaya yuna tu..dorg lawa2 boleh lah kan..tp oleh kerana aku rasa nak try jugak pakai tgk seswai ke x kat muka aku..maka aku pejam mata je beli eh...balik umah je terus aku cuba...haha..siap pakai mekap lagi..nak feeling2 budak comel yg selalu gayakan tudung cenggini..tapi muka aku mmg lah tak comel langsung kan..maka jadi lah begini....


"




"



"



"

"


tadaaaa....sesuai tak korang..hhuhu..ke mcm makcik2...sile komen dengan ikhlas :p




7 comments:

mrs.spicy said...

salam kenal=) sesuai jelah. boleh beli byk2 lagi tu

ELLY said...

lawa jer....muka ko mmg sesuai la pakai tudung gaya2 tu sbb muka ko kecik...aritu aku pon beli tudung yg ko pakai tu tp aku beli kaler unggu plain & ank tudung yg sama cm tu kaler hitam....total rm15 sajerk...hehehe...tp aku lum pakai coz ank tudung tu sgt ketat rasa nak mati jer bila pakai...hahaha

shiela said...

elly; haha..cmne bley ketat lak..aku pakai siap kene pakai anak tudung biasa tu lag..

hi mrs spicy; thanks sbb komen..hehe..ni baru 1st time try sbnanye..rs malu lak..ngee

DaydreamGirl said...

cantiknya kaler die..
nice lah kak shiela pakai..
;)

shiela said...

nina; tuk golongan muda mudi sesuai la kale2 gini..kalau mcm umur2 akak ni..mcm takk je..hehe

LeeN said...

shiela, aku jeles boleh sbb tgk ko pakai macam elok je terletak. hehe. btul gak kata eli,muka ko kecik. so pakai apa pun tadahal lah labu

shiela said...

tu sbb inner tu ade awning sikit..cube yg kalo xde awning tu..mesti buruks gile..haha..tp mmg jeles kan kalo tgk org pakai tudung yg fesen2 ni cantik je teletak..mcm kemas pn ade..aku tak pandai lg pakainye..